#NewPartner
ma, 04/22/2024

AlphaCredit wordt Soco's favoriete financiële partner

AlphaCredit, toonaangevend speler op de markt voor consumentenkrediet, heeft onlangs een strategisch partnerschap gesloten met Soco, één van de belangrijkste spelers op de automarkt in Wallonië en Brussel.

Voor AlphaCredit is dit bondgenootschap van het grootste belang. Aangezien Soco een toonaangevende speler is op de markt voor tweedehandsauto's, biedt dit partnerschap de mogelijkheid om een stabiele productie voor de komende jaren te garanderen. Met ambitieuze doelstellingen, waaronder de verkoop van bijna 8.000 voertuigen in 2024, vertegenwoordigt de samenwerking met Soco een aanzienlijk groeipotentieel voor AlphaCredit.

De voordelen voor de klanten van Soco zijn talrijk: dankzij dit partnerschap hebben zij één aanspreekpunt voor hun financiële behoeften, met snelle antwoorden op hun aanvragen en vereenvoudigde processen, met name dankzij de elektronische ondertekening. Het resultaat is een soepele klantervaring en een snellere afhandeling van transacties.

Bij het project werd zowel intern als extern samengewerkt. De medewerkers van AlphaCredit werden ondersteund door de managers van de Soco Groep en BNP Paribas Fortis, waaronder het agentschap in Charleroi. Deze samenwerking getuigt van de synergie tussen verschillende entiteiten van de groep BNP Paribas, die essentieel is voor het succes van dit strategische partnerschap.

In de volgende fase zal het verkooppersoneel vertrouwd worden gemaakt met de financiële producten en diensten en krijgt het een opleiding in leasingproducten. Het doel is om dit partnerschap te bestendigen door middel van voortdurende tevredenheid, met focus op de financiële behoeften van klanten en de ontwikkeling van de automarkt in Wallonië en Brussel.